Termeni și condiții

Informatii fiscale:
Aldo Detail Direct SRL
RO 32719137
J20/82/2014

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI ACORDUL PRIVIND FOLOSIREA DATELOR

Următoarea politică detaliată de confidențialitate explică ce date sunt colectate pe site-ul nostru și datele pe care le prelucrăm și le folosim.
Protecția datelor este importantă pentru noi și luăm acest aspect foarte în serios. Ne dorim o cooperare bazată pe încredere și ne străduim să vă asigurăm satisfacția în orice privință,
iar acest lucru este, desigur, la fel de adevărat și referitor la modul în care gestionăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Scopul acestor prevederi privind protecţia datelor este de a vă informa despre modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră cu caracter personal. Prin urmare, vă rugăm să citiți și să aveți în vedere următoarele informații. Prevederile noastre privind protecția datelor vine în completarea Termenilor de utilizare a site-ului mediaverse.ro.
Pot fi necesare modificări ale acestei politici de confidențialitate în cursul dezvoltării site-ului nostru și al implementării noilor cerințe legale sau a noilor tehnologii sau în scopul îmbunătățirii serviciului nostru pentru dumneavoastră. Vă recomandăm, așadar, să recitiți ocazional această politică de confidențialitate.

1. Operatorul responsabil
Operatorul site-ului și entitatea responsabilă pentru protecția datelor este:
Aldo Detail Direct SRL
RO 32719137
J20/82/2014,
având sedii și puncte de lucru în judetul Hunedoara și judetul Timis, Romania.

2. Informații generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Această politică de confidențialitate se aplică datelor despre dumneavoastră, inclusiv datelor cu caracter personal, ce pot fi colectate de către mediaverse.ro. Datele cu caracter personal sunt date sau rezultate ale corelării unor date individuale care permit identificarea dumneavoastră.
Noi prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legile privind confidențialitatea datelor și cu Regulamentul general european privind protecția datelor. În niciun caz nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți din afara mediaverse.ro pentru scopuri de publicitate sau de marketing fără
consimțământul dumneavoastră.
Fiind o companie în permanentă dezvoltare, lucrăm împreună cu furnizori interni şi externi de bunuri şi servicii. În cazul în care datele prelucrate sunt date cu caracter personal, au fost încheiate acorduri contractuale corespunzătoare și au fost puse în aplicare măsuri organizatorice în conformitate cu legislația aplicabilă pentru a asigura protecția datelor dumneavoastră.
În cadrul companiei noastre, conformitatea cu reglementările legale și cu această politică este monitorizată de responsabilul nostru de protecția datelor cu care avem încheiat un contract. Angajații noștri sunt formați să lucreze cu date personale și s-au angajat, în scris, să respecte reglementările privind confidențialitatea datelor.
Ca regulă generală, site-ul nostru poate fi folosit fără furnizarea de date cu caracter personal. În măsura în care sunt colectate date cu caracter personal (de exemplu, nume, adresă sau adrese e-mail), acest lucru se face întotdeauna pe baza acordului dumneavoastră, în măsura în care acest lucru este posibil.
Vă atragem atenția asupra faptului că transmiterea de date prin intermediul internetului (de ex. atunci când comunicăm prin e-mail) poate implica breșe de securitate. Încercăm să
protejăm datele dumneavoastră de orice acces neautorizat al terțelor părți prin folosirea unor măsuri de precauție, cum ar fi pseudonimizarea, economia datelor, respectarea perioadelor de ștergere și prin folosirea tehnologiilor de ultimă generație. În ciuda acestor măsuri de protecție, nu putem totuși exclude complet prelucrarea ilegală de către terțe părți.

3. Colectarea și prelucrarea datelor în cazul accesării acestora de pe internet
Când vizitați site-ul nostru, serverele noastre web salvează temporar fiecare acces într-un fișier jurnal. Următoarele date sunt introduse și salvate până la ștergerea lor automată:
Adresa IP anonimizată a calculatorul care face solicitarea
Data și ora accesului
Denumirea și URL-ul datelor accesate
Raport cu privire la accesarea cu succes a datelor
Datele de identificare ale browser-ului utilizat și ale sistemului de operare
Site-ul de pe care sunt accesate datele
Denumirea furnizorului de acces la internet
Prelucrarea legală a acestor date se face pentru a permite folosirea site-ului (stabilirea conexiunii), pentru a asigura securitatea sistemului, administrarea tehnică a infrastructurii rețelei și optimizarea ofertei de internet. Prin aderarea la această politică de confidențialitate, vă dați acordul pentru colectarea acestor date. Puteți refuza prelucrarea acestor date. În măsura în care refuzați folosirea datelor, vă informăm prin prezenta că serviciile noastre pot fi utilizate numai într-o măsură limitată.
Aceste date cu caracter personal nu sunt prelucrate în afara cazurilor indicate mai sus, cu excepția cazului în care conveniți în mod explicit prelucrarea ulterioară a acestora.

4. Scopul utilizării datelor
În conformitate cu principiul evitării datelor și a economiei de date din Regulamentul general european privind protecția datelor, vom colecta date personale pe site-ul nostru numai dacă este necesar pentru îndeplinirea scopului dumneavoastră, dacă suntem obligați să facem acest lucru ca urmare a unor reglementări sau contracte legale, dacă
avem un interes legitim și/sau dacă ni le furnizați în mod voluntar.
La introducerea datelor personale sau comerciale (de exemplu, adresa de e-mail, numele, adresa), furnizați aceste date în mod expres și voluntar.
Noi prelucrăm datele dumneavoastră de contact și comerciale pe baza reglementărilor statutare cu privire la relațiile de afaceri existente sau viitoare. În plus, introducând astfel de date, sunteți de acord să fie colectate, prelucrate sau utilizate pentru scopul pe care l-ați declarat. Noi prelucrăm și salvăm datele furnizate de dumneavoastră numai atât timp cât acest lucru este necesar în scopul avut în vedere și ștergem aceste date după realizarea scopului sau după expirarea perioadelor respective de retenție. Datele nu vor fi colectate, prelucrate sau utilizate în niciun alt scop. Puteți revoca acest acord privind utilizarea datelor în orice moment pentru viitor. În măsura în care refuzați folosirea datelor,
vă informăm prin prezenta că serviciile noastre pot fi utilizate numai într-o măsură limitată.
Posibilele moduri în care putem utiliza aceste date:
Ca urmare a unor reglementări statutare:
Pentru punerea în aplicare a termenilor și condițiilor noastre generale
Pentru gestionarea activității noastre
Pentru protejarea sau identificarea unor posibile tranzacții frauduloase
Ca urmare a unor scopuri contractuale:
Pentru procesarea plăților pentru achiziții și alte servicii
Pentru prelucrarea documentelor dumneavoastră de solicitare
Ca urmare a acordului dumneavoastră:
Pentru realizarea contactului
Pentru trimiterea de mostre, recompense, produse și informații
Pentru înregistrarea pentru concursuri, programe sau oferte la cererea dumneavoastră
Pentru livrarea altor servicii pe care vi le-am oferit
Dacă este permis din punct de vedere legal, pentru furnizarea de oferte și informații ne solicitate privind produsele și serviciile mediaverse.ro
Pentru a efectua sondaje pe site-urile noastre
Pentru crearea și afișarea de publicitate adaptată intereselor dumneavoastră
Ca urmare a interesului nostru legitim:
Pentru a determina eficiența publicității noastre
Pentru dezvoltarea de noi produse și servicii
Pentru a analiza utilizarea produselor, serviciilor și site-urilor web
Pentru a afla cum ați descoperit site-ul nostru web

5. Cum utilizăm datele dumneavoastră

Utilizăm datele colectate pentru a vă furniza produsele și serviciile necesare, pentru a vă informa despre alte produse și servicii oferite de mediaverse.ro și pentru a ajuta la menținerea site-urilor și serviciilor noastre (de exemplu, prin newsletter), precum și pentru a ne exercita drepturile și a ne îndeplini obligațiile legate de prelucrarea datelor, așa cum se stipulează prin lege.
Pentru a vă pune la dispoziție o ofertă completă, datele dumneavoastră sunt transmise și utilizate în cadrul mediaverse.ro (puteți afla informații cu privire la mediaverse.ro pe site-ul nostru la secțiunea dedicată)

6. Protecția minorilor
Ca regulă, copiii sub 16 ani și persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani nu ar trebui să ne transmită date cu caracter personal fără permisiunea unui părinte sau a unui tutore legal. Nu solicităm date personale de la copii și afirmăm că nu colectăm cu bună știință date personale de la copii, cu scopul de a utiliza astfel de date în vreun fel sau de a dezvălui date unor terțe părți

7. Transmiterea de date prin internet

Internetul este o platformă deschisă, globală. Datorită modului în care funcționează internetul și a riscurilor legate de sistem, orice transmitere a datelor pe care o efectuați dumneavoastră este pe propriul dumneavoastră risc. Pentru securitatea dumneavoastră, vă furnizăm serviciile noastre exclusiv numai dacă folosim o rută de transmisie criptată.

8. Folosirea modulelor cookie
Paginile noastre de internet folosesc de asemenea așa-numitele „module cookie”.
Modulele cookie sunt fișiere text de mici dimensiuni stocate pe calculatorul dumneavoastră, pe care le salvează browser-ul pe care îl folosiți. Acestea nu provoacă daune calculatorului și nu conțin viruși. Ele ne ajută ca ofertele pe care vi le facem să fie mai prietenoase cu utilizatorul, mai eficiente și mai sigure. Unele module cookie (așa numitele „module cookie funcționale”, de ex. pentru setarea limbii și pentru procesele deplasare a unei comenzi) sunt cele necesare pentru a garanta funcțiile esențiale ale site-ului web. Fără aceste module cookie, site-ul web nu poate fi utilizat conform scopului avut în vedere.

Cele mai multe module cookie folosite de noi sunt așa-numitele „module cookie pentru sesiune”. Acestea sunt șterse automat la sfârșitul vizitei dumneavoastră. Alte module cookie rămân stocate pe dispozitivul dumneavoastră până când le ștergeți. Aceste module cookie ne permit să vă recunoaștem browser-ul la următoarea vizită.
Vă puteți seta browser-ul astfel încât să fiți informați cu privire la setarea modulelor cookie și puteți permite accesul exclusiv individual al acestora, puteți să nu nu acceptați folosirea modulelor cookie în anumite cazuri sau puteți exclude în general modulele cookie; de asemenea, puteți activa ștergerea automată a modulelor cookie la închiderea browser-ului. Dacă refuzați să permiteți utilizarea modulelor cookie (această setare este posibilă din browser-ul dumneavoastră), puteți totuși utiliza site-ul nostru (funcționalitatea poate fi limitată în anumite circumstanțe).
Mai multe informații pe tema modulelor cookie pot fi găsite în Politica noastră privind modulele cookie .

9. Măsuri de securitate
Am luat măsuri de precauție extinse pentru a proteja siguranța datelor dumneavoastră.
Datele cu caracter personal pe care le-ați introdus în paginile HTML (formularele de contact) vor fi transmise prin intermediul rețelei de date publice către mediaverse.ro în formă criptată (SSL – Secure Socket Layer) și stocate și procesate la mediaverse.ro.
Acest site web folosește criptarea SSL din motive de securitate și pentru protecția transmisiei de date confidențiale, ca de exemplu, solicitările pe care ni le trimiteți în calitatea noastră de operator de site web. O conexiune criptată poate fi recunoscută prin faptul că adresa care apare în fereastra browser-ului se modifică din „http://” în „https://”,
precum și după simbolul lacăt afișat.
În cazul în care criptarea SSL este activată, datele pe care ni le transmiteți nu pot fi citite de către terțe părți.

10. Transmiterea datelor către terțe părți
Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise terțelor părți (din afara mediaverse.ro) decât în baza consimțământului dumneavoastră prealabil acordat în acest sens. De la această prevedere este exclusă transmiterea de date către partenerii noștri de servicii, cum ar fi, de exemplu, furnizorii de servicii de curierat sau de transport de mărfuri, în cazul în care transmiterea datelor respective este necesară în vederea prelucrării comenzii sau al livrării bunurilor.
Furnizorii de servicii de logistică primesc datele care sunt necesare pentru livrare, pe carele folosesc pe răspundere proprie. Noi restricționăm în consecință aceste transmisii la datele care sunt necesare în scopul livrării.
În plus, sunt implicați și alți furnizori de servicii în vederea inițierii și prelucrării contractelor, ca de exemplu, furnizorii de servicii IT sau furnizorul de servicii de găzduire a site-ului web. Aceste companii operează în numele mediaverse.ro în cadrul așa-numitului proces de prelucrare a comenzilor și pot folosi datele cu caracter personal exclusiv conform instrucțiunilor noastre.

mediaverse.ro a obligat prin contract acești furnizori de servicii să adere la Regulamentul general european privind protecția datelor și îi monitorizează.
În toate cazurile, transmiterea se va face în conformitate cu prevederile naționale și europene aplicabile privind protecția datelor; domeniul de aplicare al unei astfel de transmiteri de date fiind strict limitat la datele minime necesare în cazul respectiv.

11. Plugin-uri social media
Ca parte a prezenței pe internet a mediaverse.ro, conţinutul unor terțe părți poate fi uneori utilizat (așa-numitele „plugin-uri”). Aceasta poate lua forma unor videoclipuri Youtube, a unor fluxuri RSS sau grafice ale altor pagini sau butoane de apăsare de socialmedia, cum ar fi butonul Facebook Share.

Dacă vă aflați pe un site web mediaverse.ro în care este încorporat un conținut terță parte, în anumite condiții se poate stabili o conexiune cu rețeaua socială respectivă. Prin aceasta, conținutul butoanelor de apăsare poate fi transmis la browser-ul dumneavoastră și astfel poate fi integrat pe site. Aceasta înseamnă că respectivul furnizor primește întotdeauna informațiile pe care le-ați accesat pe site-ul mediaverse.ro. Este irelevant dacă sunteți sau nu membru al unei rețele de socializare sau dacă sunteți conectat la o astfel de rețea. În plus, indiferent dacă interacționați de fapt cu conținutul încorporat, informațiile sunt colectate automat de către rețeaua socială. Următoarele informații pot fi transmise aici: Adresa IP, informațiile despre browser și sistemele de operare, rezoluția ecranului, plug-in-urile de browser instalate (de ex. Adobe Flash Player), originea vizitatorului (dacă ați urmat un link) și adresa URL a paginii curente.
Dacă sunteți conectat la o rețea socială în timp ce utilizați site-ul web mediaverse.ro, informațiile legate de accesarea site-ului web ar putea fi corelate datelor dumneavoastră ca membru și stocate. Dacă sunteți membru al unei rețele sociale și nu doriți ca această transmisie de date să aibă loc, trebuie să vă deconectați de la rețeaua socială înainte de a vizita site-ul mediaverse.ro.

mediaverse.ro nu are nicio influență asupra cantității de date colectate de către rețelele de socializare. Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a respectivei rețele desocializare privind natura, sfera de aplicare și scopul colectării datelor, informațiile privind prelucrarea ulterioară a datelor, drepturile dumneavoastră în legătură cu acestea și opțiunile de setare pentru protejarea confidențialității dumneavoastră.
Aveți, de asemenea, opțiunea de a bloca plugin-urile de social media prin intermediul programelor complementare (add-on) în browser-ul dumneavoastră, împiedicând astfel transmiterea de date.

11.1 Politica de confidențialitate pentru utilizarea plugin-urilor Facebook
În site-urile noastre sunt incluse plugin-uri ale rețelei de socializare Facebook, furnizor Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, SUA. Puteți recunoaște plugin-urile Facebook după logo-ul Facebook aflat pe site-ul nostru. Puteți găsi o prezentare a plugin-urilor Facebook aici: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Dacă vizitați site-urile noastre o conexiune directă este stabilită între browser-ul dumneavoastră și server-ul Facebook prin intermediul plugin-ului. În acest mod Facebook primește informații privind faptul că ați vizitat site-ul nostru cu adresa dumneavoastră IP.
Facebook poate astfel asocia vizita dumneavoastră pe site-ul nostru contului dumneavoastră de utilizator. Dorim să vă informăm că noi în calitate de furnizor al siteuri-lor nu primim nicio informație privind conținutul datelor transmise și nici privind utilizarea acestora de către Facebook. Puteți găsi mai multe informații în secțiunea Facebook privind prevederile despre protecția datelor: http://de-de.facebook.com/policy.php
Dacă nu doriți ca Facebook să asocieze vizita pe site-urile noastre contului dumneavoastră de utilizator Facebook vă rugăm să vă deconectați de la contul dumneavoastră Facebook.

11.2 Politica de confidențialitate pentru utilizarea Twitter
Site-urile noastre includ funcții ale serviciului Twitter. Aceste funcții sunt oferite de cătreTwitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA. Prin utilizareaTwitter și a funcției ”Re-Tweet” site-urile vizitate de către dumneavoastră sunt asociate contului dumneavoastră Twitter și anunțate altor utilizatori. Astfel datele dumneavoastră sunt transmise și către Twitter. Dorim să vă informăm că noi în calitate de furnizor al site-urilor nu primim nicio informație privind conținutul datelor transmise și nici privind utilizarea acestora de către Twitter. Puteți găsi mai multe informații în secțiunea Twitter privind prevederile despre protecția datelor: http://twitter.com/privacyPuteți modifica setările privind protecția datelor pe Twitter în secțiunea dedicată setărilor contului la:http://twitter.com/account/settings

11.3 Politica de confidențialitate pentru utilizarea LinkedIn
Site-ul nostru utilizează funcții ale rețelei LinkedIn. Furnizorul este LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, SUA. La fiecare accesare a unuia dintre site-urile noastre, care includ funcții ale LinkedIn, va fi stabilită o conexiune cu serverele LinkedIn. LinkedIn primește informații privind faptul că ați vizitat site-ul nostru cu adresa dumneavoastră IP. Dacă faceți click pe ”recommend button” al LinkedIn și sunteți contectat contului LinkedIn este posibil ca LinkedIn să asocieze vizita pe site-ul nostru cu dumneavoastră și contul dumneavoastră de utilizator. Dorim să vă informăm că noi în calitate de furnizor al site-urilor nu primim nicio informație privind conținutul datelor transmise și nici privind utilizarea acestora de către LinkedIn.
Puteți găsi mai multe informații în secțiunea LinkedIn privind prevederile despre protecția datelor: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy11.4 Politica de confidențialitate pentru utilizarea YouTube
Site-ul nostru utilizează plugin-uri ale site-ului YouTube administrat de Google. Operatorulsite-urilor este YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA. Dacă vizitațiunul dintre site-urile noastre ce au instalate plugin-uri YouTube se va stabili o conexiunecu serverele YouTube. Astfel se va comunica serverului YouTube ce site-uri ați vizitat.
Dacă sunteți conectat contului dumneavoastră YouTube, permiteți YouTube să asociezedirect comportamentul dumneavoastră de navigare profilului personal. Puteți preveni acestlucru prin deconectarea de la contul dumneavoastră YouTube.
Puteți găsi mai multe informații cu privire la gestionarea datelor cu caracter personal însecțiunea YouTube privind prevederile despre protecția datelor:
https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

12.1 Interacțiunea cu experți
Prin intermediul hello [at] mediaverse.ro puteți comunica și relaționa cu angajații mediaverse.ro. Veți primi informații noi în cadrul relației dumneavoastră comerciale cu angajații mediaverse.ro prin e-mail la adresa pe care ați furnizat-o.

12.2 Fișiere jurnal
Dorim să vă informăm că în plus față de datele pe care dumneavoastră le introduceți, adresa dumneavoastră IP, cu care accesați site-ul nostru, este stocată și dacă se aplică,
este utilizată pentru a garanta creanțe și a oferi dovezi. Adresa dumneavoastră IP nu va fi utilizată în niciun alt scop, ci înregistrarea se va realiza exclusiv în scopul unor măsuri preventive. Se va asigura în continuare faptul de a nu permite concluzii cu privire la un anume utilizator al site-ului.

12.3 Accesul la informații și notificările prin email
În cadrul mediaverse.ro veți primi mesaje email gratuite. În acest scop trebuie să comunicați o adresă de email utilizată exclusiv de către dumneavoastră sau o adresă de email alocată dumneavoastră în personal pentru utilizarea exclusiv de către dumneavoastră în vederea primirii acestor emailuri. Nu este permis să menționați alte adrese de email, în mod specific ale unor terțe părți. Prin introducerea acestei adrese de email declarați că sunteți de acord cu prelucrarea acestor date.

12.4 Ștergerea datelor dumneavoastră
Vom stoca datele dumneavoastră numai atât cât acest lucru este necesar sau permis conform reglementărilor statutare sau în sfera de aplicare a relației comerciale comune.
Toate datele dumneavoastră cu caracter personal sunt ulterior șterse cu condiția ca acest lucru să nu fie contrar unei perioade statutare de păstrare.

13. Drepturile dumneavoastră ca parte afectată
Aveți întotdeauna, în mod gratuit, dreptul de acces (Art. 15 GDPR) la datele dumneavoastră cu caracter personal, la originea acestora și la destinatari și la scopulprelucrării datelor, precum și dreptul la corectarea (Art. 16 GDPR), ștergerea (Art. 17 GDPR) sau restricționarea prelucrării acestor date (Art. 18 GDPR). În plus, aveți dreptul dea obține datele personale cu privire la dumneavoastră pe care le-ați furnizat unei părți responsabile, într-un format structurat, comun și care poate fi citit în mod automatizat (dreptul la portabilitatea datelor Art. 20 GDPR).
De asemenea, în orice moment, puteți revoca acordul (dreptul de a obiecta Art. 21 GDPR) pe care l-ați dat pentru prelucrarea și utilizarea datelor dumneavoastră, care nu sun tnecesare ca urmare a unei reglementări legale superioare sau în mod direct pentru procesarea unei relații contractuale existente. În această privință sau pentru întrebări suplimentare despre subiectul datelor personale ne puteți contacta la adresa menționată în secțiunea dedicată detaliilor despre publicare. La cerere, vă vom informa în scris dacă
și ce date cu caracter personal am stocat despre dumneavoastră conform legislației aplicabile.

14. Obținerea prevederilor privind protecția datelor
Puteți obține și tipări această politică de confidențialitate de pe site-ul mediaverse.ro utilizând linkul “Politica de confidențialitate”.

15. Persoana de contact pentru aspecte privind protecția datelor
Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale, puteți contacta direct persoana responsabilă cu protecția datelor, care este de asemenea disponibilă pentru solicitări de informații, solicitări sau reclamații:
SC Doris GO Consulting SRL 0722349762
dorisgo4consulting [at] gmail.com

16.1 Dreptul dumneavoastră la informații

În conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor, clienții noștri au dreptul la informaţii privind datele acestora stocate, în mod gratuit. La cerere, vă vom informa în scris dacă și ce date cu caracter personal am stocat despre dumneavoastră conform legislației aplicabile.

16.2 Dreptul dumneavoastră de a înregistra o reclamație la o autoritate de reglementare
În cazul unei reclamații, puteți contacta autoritatea de reglementare desemnată:
Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1
București

POLITICA DE TRANSPORT SI RETUR

Produsele supuse returului sunt cele nepersonalizate. Deoarece gama de produse fluctuează în permanență,  vă rugăm să verificați statusul de retur al produsului prin a ne scrie în formularul de contact pus la dispoziție înainte de a plasa comanda. Orice produs comandat fără ca S.C. Aldo Detail Direct SRL să fie contactat în prealabil poate fi exclus de la lista produselor returnabile, excepție fiind tipul de produse returnabile impuse de lege.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returnarea se va face in termen de 14-30 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare. Se recomanda returnarea produselor cu optiunea verificare colet.

Renunțarea la produsele cumpărate fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (O.U.G. nr. 34 / 2014 cu modificările ulterioare).

Produsele vor fi returnate  în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție. Returnarea unui produs fără ambalajul acestuia sau fără accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor menționate mai jos. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, șocuri, etc.. fără ca acestea sa fie aduse la conformitate.

Shopping Cart
Scroll to Top